Denemeniz Gereken En İyi 16 WordPress Chrome Uzantısı

Verimliliği artırmak için en iyi WordPress Chrome uzantılarını mı arıyorsunuz? Tarayıcı uzantıları, WordPress iş akışınızı geliştirmenize ve sizi daha üretken kılmanıza yardımcı olabilir. Bu makalede, denemeniz gereken en iyi WordPress ile ilişkili Chrome uzantılarından bazılarını elimizle seçtik.

WordPress için en iyi Google Chrome uzantıları

WordPress Chrome Uzantıları Neden Gerekli?

Google Chrome, dünyadaki en popüler web tarayıcısıdır. Tarayıcınızdaki birkaç görevi kolayca gerçekleştirmek için yüzlerce eklentiyle birlikte gelir.

Web sitesi geliştirme, blog gönderilerini düzenleme , dilbilgisi ve yazım hatalarını kontrol etme , görevleri yönetme ve daha pek çok konuda yardımcı olabilecek birçok WordPress eklentisi bulacaksınız .

Binlerce uzantı olduğundan, yeni başlayanlar için ihtiyaç duydukları doğru araçları bulmak zorlaşır.

Bu konuda size yardımcı olmak için araştırmayı yaptık ve deneyebileceğiniz en iyi Google Chrome uzantılarını seçtik.

1. Dilbilgisi

Grammarly

Dilbilgisi , WordPress içeriğinizdeki yazım hatalarını ve gramer hatalarını kontrol etmek için kullanabileceğiniz en popüler Chrome uzantısıdır. Blog postalarınızı kolayca yazmanıza ve düzenlemenize yardımcı olur. Gramer ayrıca bağlamsal yazım hatalarını da kontrol eder ve içeriğinizin okunabilirliğini iyileştirmenize yardımcı olur.

2. CloudApp

CloudApp

CloudApp , ekran görüntüsü almak, ekranı kaydetmek ve başkalarıyla paylaşmak için popüler bir araçtır. CloudApp’ın Chrome uzantısı, internette gezinirken ekran görüntülerini almayı ve bunları blog yazılarınıza eklemeyi kolaylaştırır.

3. LastPass

Son Geçiş

LastPass piyasadaki en iyi şifre yöneticisi aracıdır . Windows, Mac, Android, iOS ve diğerlerinde çalışır. Ayrıca Google Chrome da dahil olmak üzere tüm en iyi tarayıcılar için tarayıcı uzantılarıyla birlikte gelir.

LastPass gibi bir şifre yöneticisi kullanmak, tüm çevrimiçi hesaplarınız için güçlü ve benzersiz şifreler seçmenizi sağlar. Sizin için otomatik olarak şifreleri doldurur, böylece şifreleri hatırlamanıza gerek kalmaz.

4. Ahrefs

Ahrefs

Ahrefs, piyasadaki en güçlü SEO araçlarından biridir. Rakiplerinizin neden bu kadar yüksek sıralarda olduğunu ve onları yenmek için neler yapabileceğinizi anlamanıza yardımcı olur. Ayrıca , arama trafiğinizi artırmak için kullanabileceğiniz anahtar kelimeler ve blog yazısı fikirleri bulmanıza yardımcı olur .

Onlar size derinlemesine SEO analizi ve anahtar kelime raporları ile görüntülemekte olduğunuz herhangi bir sayfanın bir kuş bakışı görünümü veren bir Chrome uzantısı olarak mevcut bir SEO Araç Çubuğu var.

5. SimilarWeb

Similarweb

SimilarWeb, web sitesi trafik analizi için bir Chrome uzantısıdır. Trafik uzantıları, kullanıcı katılım oranı, anahtar kelimeler ve daha fazlası dahil olmak üzere WordPress web sitenizin tam istatistiklerini görmek için bu uzantıyı kullanabilirsiniz. 1 tıklama ile herhangi bir web sitesi için anında ve ayrıntılı bir fikir verir.

6. Evernote Web Clipper

Evernote

Evernote Web Clipper, WordPress yazarları için yararlı bir Chrome uzantısıdır. Evernote ile okuduğunuz makaleleri kopyalamanızı ve herhangi bir cihazınızda açmanızı sağlar. Herhangi bir web sitesindeki önemli içeriği vurgulayabilir ve e-postalarda paylaşabilir veya bir bağlantı oluşturabilirsiniz. Evernote, bir uygulamada birleştirilmiş bir yer imi, sosyal paylaşım, not alma ve görev yönetimi aracıdır.

7. WhatFont

WhatFont

Görüntülemekte olduğunuz WordPress web sitesinde hangi fontun kullanıldığını mı merak ediyorsunuz? Yazı tipini metnin üzerine getirerek bulmak için tarayıcınıza WhatFont Chrome uzantısını ekleyin. Ayrıca Typekit ve Google Font API gibi web fontları için desteklenen hizmetleri gösterir .

8. Asana

Asana

Asana popüler bir verimlilik ve görev yönetimi aracıdır. Ayrıca, WordPress web siteniz dahil her yerden görevlerinizi kolayca yönetmek için bir Google Chrome eklentisiyle birlikte gelir.

Tarayıcınızdaki herhangi bir web sayfasından görev ekleyebilir ve arayabilirsiniz. Kendi ekibinizi oluşturmanıza ve son tarihlerle görevler atamanıza izin verir. Geçerli URL’yi daha sonra okumak veya ekip üyelerinizle paylaşmak için bir görev olarak da ekleyebilirsiniz.

9. Tampon

Tampon

Buffer , WordPress içeriğinizi Facebook, Twitter, LinkedIn vb . Sosyal medya kanallarında paylaşmanızı kolaylaştırır. Blog yayınları planlamanıza ve istatistikleri daha iyi performans için izlemenize olanak sağlar. Toplu olarak çalışmaya ekip üyeleri ekleyebilir ve sosyal medya web siteleri için WordPress yayınlarınızı zamanlayabilirsiniz .

10. WPSniffer

WPSniffer

WPSniffer popüler bir WordPress temaları sniffer aracıdır. WordPress web sitesinde hangi temanın kullanıldığını bulmak için bu Chrome uzantısını kullanabilirsiniz. Ayrıca etkin temanın bağlantısını görüntüler veya sizi tema adıyla Google aramasına yönlendirir.

11. Boyutlar

boyutlar

Boyutlar, tasarımcıların bir WordPress web sitesinde farklı boyutları ölçmeleri için bir Chrome uzantısıdır. Kesin ölçümleri bulmak için farenizi resimler, metin blokları, form alanları, düğmeler vb. Öğeler arasında kolayca taşıyabilirsiniz. Ayrıca JPEG ve PSD dosyalarını kolayca web sayfalarına dönüştürmenize yardımcı olabilir.

12. WordPress Klavye Kısayolları

Klavye kısayolları

WordPress siteniz için yeni bir klavye kısayolu dünyasını keşfetmek istiyorsanız, WordPress Klavye Kısayolları bunun için mükemmel bir Chrome uzantısıdır. Bu uzantı, WordPress ile çalışan ve zaman kazanmanıza yardımcı olan eksiksiz bir klavye kısayolu yelpazesi sunar.

13. WordPress Stil Düzenleyicisi

WordPress tarzı editörü

WordPress Style Editor, tarayıcınızın inceleme aracında yaptığınız CSS değişikliklerini anında kaydetmenizi sağlayan kullanışlı bir Chrome uzantısıdır . Muayene aracındaki stilleri kontrol etmek ve ardından stil sayfanızı manuel olarak güncellemek çok zaman kazandırır. CSS’yi düzgün bir şekilde kaydetmek için WordPress sitenize giriş yaptığınızdan emin olun.

Not: Yalnızca WordPress temanızın style.css dosyasıyla çalışır. Değişiklikleri doğrudan ana CSS dosyasına yapar, bu yüzden düzenlemeye başlamadan önce yedeği aldığınızdan emin olun.

14. WordPress için Sürüm Kontrolü

WordPress için sürüm kontrolü

WordPress için Sürüm Denetimi, WordPress üzerine kurulu herhangi bir web sitesinin sürümünü bulmak için kullanabileceğiniz basit bir Chrome uzantısıdır. Bir web sitesini görüntülerken tarayıcınızda WordPress sürümünü gösterir. Ayrıca, web sitesinde kullanılan sürümün eski olup olmadığını da gösterir.

15. WordPress Yönetici Değiştirici

WordPress yönetici değiştirici

WordPress Admin Switcher, WordPress web siteleri için bir Chrome uzantısıdır. Tarayıcı sekmesine wp-admin yazmadan WordPress giriş ekranına geçmenizi sağlar. Ayrıca, web sitesinde bir tıklamayı 1 tıklamayla görüntülerken WordPress yönetici alanınızdaki posta editörüne doğrudan geçebilirsiniz.

Not: Mac kullanıcıları yönetici oturum açma ekranına geçmek için ‘Cmd + Shift + A’ tuşlarına basabilir ve Windows kullanıcıları ‘Ctrl + Shift + A’ tuşlarına basabilir. WordPress admin giriş sayfanıza geçmek için tarayıcınızdaki uzantı simgesine de tıklayabilirsiniz.

16. ColorZilla

ColorZilla

ColorZilla, WordPress sayfalarınızdan ve yayınlarınızdan renk seçmek için gelişmiş bir Chrome uzantısıdır. Damlalık aracını kullanarak renk kodunu okumanızı sağlar. Degrade renkler CSS de oluşturabilir ve bunları stil sayfalarınızda kullanabilirsiniz. Aynı zamanda son zamanlarda seçilen renklerin tarihini koruyor.

Bu makalenin, denenecek en iyi WordPress Chrome uzantısını bulmanıza yardımcı olduğunu umuyoruz.

Bu makaleyi beğendiyseniz, lütfen WordPress video eğiticileri için YouTube Kanalımıza abone olun . Bizi Twitter ve Facebook’ta da bulabilirsiniz .

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

İlgilinizi çekebilecek diğer içerikler

destek

destek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3.200'den fazla okuyucu

furkansaglam.com’u yeni içerikler için takip edin!