Facebook hesap silme hakkında bir çok detayı makalemizde yer verdik iyi okumalar şimdidedn

Facebook hesabımı kalıcı olarak silersem ne olur?

Facebook Hesap Silme
Facebook Hesap Silme
  • Hesabınızı yeniden etkinleştiremezsiniz.
  • Profiliniz, fotoğraflarınız, gönderileriniz, videolarınız ve eklediğiniz diğer her şey kalıcı olarak silinir. Eklediğiniz hiçbir şeyi geri getiremezsiniz.
  • Artık Facebook Messenger’ı kullanamazsınız.
  • Spotify veya Pinterest gibi Facebook hesabınızla kaydolmuş olabileceğiniz diğer uygulamalar için Facebook Girişini kullanamazsınız. Bu hesapları kurtarmak için söz konusu uygulamalar ve internet siteleriyle iletişime geçmeniz gerekir.
  • Arkadaşlarınıza gönderdiğiniz mesajlar gibi bazı bilgiler hesabınızı silmenizin ardından arkadaşlarınıza görünmeye devam edebilir. Gönderdiğiniz mesajların kopyaları arkadaşlarınızın gelen kutusunda tutulur.

İçeriklerimin tamamen silinmesini istemiyorsam, ancak Facebook’u kullanmaya ara vermek istiyorsam ne olur?Facebook’u kullanmaya ara verebilir ve hesabınızı geçici olarak dondurabilirsiniz. Hesabınızı geçici olarak dondurduğunuzda:

  • İnsanlar Facebook’ta profilinizi göremez veya profilinize gidemez.
  • Fotoğraflarınız, gönderileriniz ve videolarınız silinmez.
  • Facebook Messenger’ı kullanmaya devam edebilirsiniz. Profil resminiz konuşmalarınızda görünmeye devam eder ve insanlar size mesaj göndermek için adınızı aratabilir. Facebook’ta size mesaj gönderebilecekleri yerlerde arkadaşlarınıza görünmeye devam edersiniz.
  • Spotify, Pinterest veya Oyunlar gibi diğer uygulamalarınız için Facebook Girişini kullanmaya devam edebilirsiniz.
  • İstediğiniz zaman hesabınızı yeniden etkinleştirebilirsiniz.

Hesabımı kalıcı olarak nasıl silerim?Hesabınızı silmeden önce giriş yapmanızı ve Facebook’taki bilgilerinizin (fotoğraflar ve gönderiler gibi) bir kopyasını indirmenizi tavsiye ederiz. Hesabınız silindikten sonra, hesabınıza eklediğiniz hiçbir şeyi geri getiremezsiniz.Hesabınızı kalıcı olarak silmek için:

  1. Tüm Facebook sayfalarının sağ üst köşesinde bulunan  simgesine tıklayın.
  2. Ayarlar‘a ve ardından sol sütundaki Facebook Bilgilerin‘e tıklayın.
  3. Dondurma ve Silme‘ye tıklayın.
  4. Hesabı Sil‘i seçin ve ardından Hesabı Silme İşlemine Devam Et‘e tıklayın.
  5. Şifrenizi girin, Devam‘a ve ardından Hesabı Sil‘e tıklayın.

Hesabımı silme işlemini iptal edebilir miyim?

Hesabımı silme işlemini iptal edebilir miyim?Hesabınızı silme işlemini başlatmanızın üzerinden henüz 30 gün geçmediyse işlemi iptal edebilirsiniz. 30 günden sonra hesabınız ve tüm bilgileriniz kalıcı olarak silinir ve bilgilerinizi geri getiremezsiniz.Paylaştığınız her şeyin silinmesi, silme işleminin başlamasından itibaren 90 güne kadar sürebilir. Bu bilgiler silinirken, Facebook’u kullanan diğer kişiler bunlara erişemez.Bilgilerinizin kopyaları 90 günün ardından bir afet, yazılım hatası veya diğer veri kaybı durumlarında kurtarma amacıyla kullandığımız yedek depolama alanında tutulabilir. Bilgilerinizi ayrıca yasal meseleler, koşul ihlalleri gibi durumlar veya hasar önleme çalışmaları için de saklayabiliriz. Veri İlkemiz hakkında daha fazla bilgi alın.Hesabınızı silme işlemini iptal etmek için:

  1. Hesabınızı sildikten sonraki 30 gün içerisinde Facebook hesabınıza giriş yapın.
  2. Silme İşlemini İptal Et‘e tıklayın.

Hesabımı silme işlemini iptal edebilir miyim?Hesabınızı silme işlemini başlatmanızın üzerinden henüz 30 gün geçmediyse işlemi iptal edebilirsiniz.

30 günden sonra hesabınız ve tüm bilgileriniz kalıcı olarak silinir ve bilgilerinizi geri getiremezsiniz.

Paylaştığınız her şeyin silinmesi, silme işleminin başlamasından itibaren 90 güne kadar sürebilir.

Bu bilgiler silinirken, Facebook’u kullanan diğer kişiler bunlara erişemez.

Bilgilerinizin kopyaları 90 günün ardından bir afet, yazılım hatası veya diğer veri kaybı durumlarında kurtarma amacıyla kullandığımız yedek depolama alanında tutulabilir. Bilgilerinizi ayrıca yasal meseleler, koşul ihlalleri gibi durumlar veya hasar önleme çalışmaları için de saklayabilir. Facebook Veri İlkesi hakkında daha fazla bilgi alın.

Hesabınızı silme işlemini iptal etmek için:

  1. Hesabınızı sildikten sonraki 30 gün içerisinde Facebook hesabınıza giriş yapın.
  2. Silme İşlemini İptal Et‘e tıklayın

Umarımki Bu makale facebook hesap silmenize yardımcı olmuştur.

WordPress Temalarınıza Facebook Open Graph Meta Verileri Nasıl Eklenir

Yukarı Başlıktaki makalemize’de baka bilirsiniz.

Bu makaleyi beğendiyseniz, lütfen WordPress video eğiticileri için YouTube Kanalımıza abone olun. Bizi Twitter ve Facebook’ta da bulabilirsiniz.